OSB
Verkoop - Bouwmaterialen

Verkoop - Bouwmaterialen

OSB

OSB staat voor Oriented Strand Board, oftewel een plaat samengesteld uit diverse lagen houtspaanders welke met lijm verbonden zijn aan elkaar. OSB is een relatief goedkope plaat waardoor dit een erg populaire plaat is voor verschillende toepassingen. Zoals we al genoemd hebben kan een OSB-plaat uitstekend gebruikt worden als wandbekleding in vochtige ruimtes, zoals badkamers. OSB kent diverse kwaliteiten. De kwaliteit van de OSB-platen wordt gerangschikt in 4 niveaus. Wij hebben de mogelijkheid om u OSB-platen van kwaliteitsgraad 3 aan te leveren.

Gyproc

Er zijn verschillende soorten gipskarton of gyproc platen. Je hebt er die geschikt zijn voor droge ruimtes, en je hebt er die geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Ga je kastjes of andere accessoires aan de muur ophangen, dan zijn gipsvezelplaten jouw beste keuze. Deze platen zijn hard, stootvast en dragen tot wel 50 kg gewicht. QB Europe BV heeft de mogelijkheid om u verschillende soorten gyproc platen aan te leveren.

Glas
Verkoop - Plaatsing - Glas - Ramen

Verkoop + Plaatsing - Glas

Wij bieden een breed scala aan glas voor binnen- en buitenbouwtoepassingen, incl. glas voor balustrades en schuttingen, brandwerend glas voor deuren, glaswanden , serres en haarden. We raden ook geluidabsorberend glas, gebogen glas, intelligent glas en composietglas aan. Zonwerend glas voor deuren, glazen wanden, luifels en wintertuinen, maar ook voor sier- en glas-in-lood. Hieronder vindt u een lijst met beschikbare glassoorten met hun toepassing.

Betonboringen
Betonboringen

Betonboringen

QB Europe BV kan al meer dan twintig jaar ervaring voorleggen op het gebied van betonboren. Een goede reden dus om topkwaliteit en kennis van zaken te verwachten van ons. Wij werken zowel voor aannemers als voor industriële bedrijven en particulieren. Onze specialisatie is het boren in beton en steen over lange afstanden, het boren met 100% wateropvang in delicate ruimtes (klinieken, clean rooms, datacenters, kantoren, labo's, afgewerkte woonunits, etc.) en het uitvoeren van grote volumes volgens strikte planning.

Kwaliteit- en klantgerichtheid: Het aanbod van ons is zo divers en de dienstverlening zo flexibel, dat wij u voor praktisch elke opdracht tevreden kunnen stellen, van kleine tot grote diameters, van eenvoudige tot complexe opdrachten.

Zagen
Zagen

Muur / Wand / Vloer zagen

Zaagwerkzaamheden in betonvloeren of asfalt kunnen uitgevoerd worden met een 380V krachtstroommachine of met een brandstof aangedreven machine. In beperkte ruimtes gebruiken we de 220V handzaagmachine. De zaagsneden worden met deze machines nauwkeurig en trillingvrij gemaakt. Doordat de zaagbladen gekoeld worden met water is er geen sprake van stofontwikkeling.

Het zagen van wanden wordt vooral toegepast voor het creëren van deur- en vensteropeningen Zagen in gewapend beton, metselwerk, cellenbeton en natuursteen, naargelang de toepassing kunnen wij met een elektrische- of een hydraulische machine zagen. Tevens bondig (vlak tegen de vloer of tegen de wand) zagen is voor ons geen enkel probleem.

Indien gewenst zorgen wij ervoor dat het zaagwater wordt opgezogen en dat (eventueel) de losgezaagde stukken van de werkplaats worden verwijderd.

Verwarming
Verwarming

Verwarming

QB Europe BV voorziet zowel voor particulieren als industrie, een totaaloplossing voor uw verwarming, dit met de beste prijs kwaliteitsverhouding. Van ketel tot boiler, van vloerverwarming tot wandradiatoren, onze kennis gekoppeld aan uw wensen maakt van u verwarmingsinstallatie de meest optimale!

Bij ons staat u nooit voor onaangename verrassingen.

Telefoneer ons vandaag nog. Wij maken graag tijd voor u vrij.

Sanitair
Sanitair

Sanitair

De badkamer is een van de meest gebruikte ruimtes in het huis en waar u toch elke dag enige tijd in doorbrengt. U wilt vast dat deze ruimte functioneel is ingericht en aangenaam om in te vertoeven. Net daarom is het belangrijk om alle facetten van de opbouw van deze ruimte vooraf goed te overdenken en de juiste keuzes te maken.

QB Europe BV uit Sint-Niklaas staat u bij met professioneel advies om juiste keuzes te maken omtrent materialen, toestellen en kan ook de plaatsing van het badkamer sanitair verzorgen. Bij een nieuwbouw of verbouwing is de badkamer een van de belangrijkste ruimtes om tijdig op te leveren. Wij hebben eigen vakmannen in dienst die in geen tijd uw toestellen plaatsen of zelfs uw badkamer op een week tijd volledig renoveren. Zonder kostbare tijd te verliezen, is de badkamer in geen tijd omgetoverd tot een werkbare en praktische ruimte.

Bouwwerken
Bouw - Verbouwing

Bouw / Verbouwing woning

QB Europe BV staat bekend voor zijn prijs kwaliteitsverhouding, met onze kennis en know how staan we klaar om uw nieuwbouwproject van A tot Z te leiden. Naast het totaalconcept voor uw nieuwbouw zijn wij sterk aanwezig in de renovatie van huizen en gebouwen dit zowel voor particulieren als industriële projecten.

Maak snel een afspraak met ons om samen u uw project te bekijken, graag maken wij dan een offerte op maat die u zeker zal appreciëren!

Micropalen en kousankers
Micropalen - Kousankers

Micropalen & kousankers

Wanneer uw fundering het begeeft of last heeft van slechte ondergrond dan staat QB Europe BV paraat om uw structuur weer te verstevigen, dit zonder dat u uw woning moet verlaten en uw bankrekening ziet afslanken. De kwaliteit van een woning daalt met de jaren, spijtig genoeg vormen er zich dan scheuren, barsten, dit tracht QB Europe BV op te lossen onder de vorm van Micropalen & Kousankers.